Hirdetés

Anthony Hopkins lesz Alfred Hitchcock

|

A horror nagymesteréről egész estés film készül, melyre már javában keresték a megfelelő illetőt Hitchcock eljátszására, végül Anthony Hopkins-t gondolták a legpotenciálisabbnak.

Hirdetés

A filmet nem másból emelnék át vászonra, mint a Stephen Rebello írta Alfred Hitchcock and the making of Psycho regényből. Az ötletért Ivan Reitman cége, a Montecito Pictures már be is jelentkezett, akik megtalálni vélték a mester filmbéli mását, Sir Anthony Hopkins személyében. A szkriptet a Fekete hattyú forgatókönyvírója, John McLaughlin írja, a mozit pedig Sacha Gervasi veheti óvó kezei alá, már ami a ledirigálását illeti. Hitchcock film... hmmm, talán mégsem minden reménytelen, ez jó ötlet!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.