Hirdetés

Anthony Hopkins újabb képei Hitchcock szerepében

|

Hölgyeim és Uraim, jegyezzék meg: "Minden Psycho mögött áll, egy rendes asszony"!

Hirdetés

Mondani se kell, hogy ez az év egyik legvártabb filmje. Anthony Hopkins feledhetetlen élményt garantál nekünk a November 23-án megjelenő "Hitchcock" című filmben, Alfred Hitchcock szerepében. Hivatalos bemutatóját már láthattuk, valamint azt is megtudhattuk már, kik is foglalják el a szerepek helyeit. Elkövetkezendő képeken Anthony Hopkins, Helen Mirren, Scarlett Johansson, Jessica Biel, James DArcy, Toni Collette, Michael Stuhlbarg karaktereit láthatjuk. A film egyik nagy érdekessége, hogy míg az eredeti "Psycho" forgatásánál egy jelenet több mint egy hetet vett igénybe, addig a "Hitchcock" mindössze 36 nap alatt lett leforgatva. A filmet Sacha Gervasi (Terminál) rendezte valamint John J. McLaughlin, és Stephen Rebello írta az "Alfred Hitchcock and the Making of Psycho" című könyv alapján.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.