Hirdetés

Anthony Mackie beszélt Sólyom és Hangya kapcsolatáról

|

Hirdetés

Idén mutatkozott be a mozikban a legkisebb Bosszúálló, azaz a Hangya, melynek egyik legemlékezetesebb jelenete minden bizonnyal közte és a Sólyom (Anthony Mackie) között lezajló kisebb csetepaté volt. Miután kiderült, hogy mindketten feltűnnek a jövőre érkező Amerika Kapitány: Polgárháborúban, sokan agyalni kezdtek, vajon miként fog alakulni a két karakter közötti kapcsolat. Erről nemrég az egyik fél maga, Anthony Mackie beszélt egy interjú során:

Igen, a mi kapcsolatunk ... hát igen [nevet]. Nőni fog a Polgárháború alatt. De Paul Rudd, öcsém, nagyon laza. Ő és Én csak mókáztunk és ugrattuk egymást minden alkalommal, végig a forgatás során. Persze tiszteltük is egymást egész idő alatt, de nagyon jól szórakoztattuk egymást. Jól éreztük magunkat.
A Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Paul Bettany, Jeremy Renner, Don Cheadle, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Chadwick Boseman, Emily VanCamp, Daniel Brühl, Frank Grillo, William Hurt és Martin Freeman főszereplésében készülő Amerika Kapitány: Polgárháború (Captain America: Civil War) 2016. május 6-án nyit a mozikban. Te kinek az oldalán állsz majd? Amerika Kapitány, vagy Vasember?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.