Hirdetés

Anthony Mackie Sólyom szerepéről a Bosszúállókban és a Polgárháborúban

|

Hirdetés

A színész a minap megrendezett Emerald City ComicCon-on (mert lassan az már nemi is város, ahol nincs egy ilyen rendezvény) mesélt arról, hogyan is látja az Amerika Kapitány és Sólyom Batmant és Robint idéző kapcsolatát, amiben szerinte a felek sokkalta egyenlőbbek.

Ami nagyszerű Sólyomban és a Kapitányban, az az egymás iránti kölcsönös, katonai tisztelet. Ami klassz a Bosszúállók: Ultron korában és az lesz a Polgárháborúban, amint láthatjuk, ahogy ez a tisztelet egymás irányába folyamatosan nagyobb lesz.
Emellett Mackie nem fukarkodott a dícsérő szavakkal az Ultron korát illetően sem, amiről a legutóbbi poszter kijövetelekor derült ki nemcsak a rajongók, de a színész közeli ismerősei számára is, hogy benne lesz a filmben.
Emlékeztek az első alkalomra, amikor az első 3D filmet látva fejfájást kaptatok és azt kérdeztétek magatoktól, hogy mi történt az agyatokkal? A Bosszúállók: Ultron kora pont olyan érzés, mintha a Szikla húzna be egyet a képetekbe. Igazi Disneyland felnőtteknek. Mintha elmennél Vegasba egy korlátlan hitelkártyával. A legelképesztőbb filmélmény lesz, amiben valaha részed volt, ami mindemellett elképesztően komikus is.
Szívfájdító ilyeneket olvasni, de vígasztaljon minket a tudat, hogy az Ultron kora alig több, mint egy hónap múlva berepülnek a filmszínházakba.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.