Hirdetés

Anthony Mackie szeretne az új Penge lenni

|

Van, akinek egy Marveles szerep már nem elég.

Hirdetés

2013-ban a Marvel visszaszerezte három népszerű karakterének, Pengének, a Szellemlovasnak és a Megtorlónak a jogait. Azóta kettejük már csatlakozott is a Marvel Filmes, akarom mondani Tévés Univerzumához. A Megtorlót Jon Bernthal keltette életre brilliánsan a Daredevil 2. évadában, azóta pedig már az önálló sorozata is alakul. A Szellemlovas A S.H.I.E.L.D. ügynökeinek 4. szezonjában bukkant fel, habár ott a népszerű Johnny Blaze-t a kevésbé ismert Robbie Reyes váltotta, de még így is meg voltunk elégedve az eredménnyel.

Hirdetés

Hogy Penge mikor kap új filmet vagy esetleg sorozatot egyelőre nem tudjuk, de akad egy színész, aki szívesen megformálná a Fénybenjáró szerepét. Ez a színész meglepő módon Anthony Mackie, akinek Sólyomként már bérelt helye van a Marvelnél. Íme Mackie nyilatkozata:

"Gyerekkoromban mindig is Wesley Snipes akaram lenni. Ha visszahozhatnánk Pengét, akkor tuti, hogy szívesen lennék Penge minden Penge filmben."

A beszélgetés nem folyt ennél tovább és nem is lett volna sok értelme, hiszen elég valószínűtlennek tűnik, hogy ugyanazt a színészt kétszer is felhasználják fontosabb szerepekre a Marvel Filmes Univerzumon belül. Korábban maga Wesley Snipes is arról beszélt, hogy szívesen visszatérne Penge szerepébe, sőt a New York-i Comic-Con alatt Kate Beckinsale elárulta, hogy megfordult a fejükben az Underworld és a Penge crossovere, de a Marvel tervei miatt ez nem jöhetett létre. Kevin Feige októberben így válaszolt Beckinsale nyilatkozatára:

"Mindkettő igaz. Valóban érdeklődtek nálunk valamikor régebben (egy Underworld crossoverről), de a válaszunk valami olyasmi volt, hogy 'Nem, mert valamit csinálni szeretnénk Pengével előbb-utóbb.' Még mindig ez lenne a válaszunk. Úgy gondoljuk, hogy ő egy nagyszerű és szórakoztató karakter. Bárhol felbukkanhat a filmekben, a Netflix sorozatokban vagy a televíziós sorozatokban. Annyi lehetőség van, és most láthattuk a Szellemlovast A S.H.I.E.L.D. ügynökeiben. Inkább egy ilyen crossovert tudok elképzelni, a saját berkeinkben, nem pedig egy másik stúdióval összefogva. Hogy mi lesz ez? Hol lesz ez? Azt majd meglátjuk. Tudomásom szerint jelenleg nincs terv a közeljövőre nézve."

Tekintve, hogy a Szellemlovas és a Megtorló is a sorozatokban kötöttek ki, elég valószínű, hogy Pengére is ez a sors vár, habár azt sem szabad elfelejteni, hogy míg a másik két karakter korábbi filmjei nem arattak kirobbanó sikereket a kasszáknál, addig a három Penge film szép summával tért haza a nap végén. Talán a 4. fázisban a jó öreg vámpírvadász is előkerül a Marvel kalapjából.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.