Hirdetés

Ant-Man dátum, 3D-s filmek és Kvazár az Amerika Kapitány 2-ben?

|

Most, hogy a Marvelnek sikerült a terve,miszerint az első fázisban sikeresen felépítettek egy univerzumot a filmjeikből, a karakterek nagy részét így megismertük a származási történeteikkel együtt.

Hirdetés

A második fázis középppontjában az űr és a kozmikus dolgok lesznek, aminek bizonyítéka Thanos és a Galaxis Őrzői (akik külön filmet kapnak majd) jelenléte, de akik igazán benne vannak a képregényekben, azok kérdezhetik, hogy hol van Nova? Vagy van valami tervük Kvazárral?

BREAKING NEWS:

A Marvel bejelentette, hogy a Vasember 3 és a "Thor: The Dark World" 3D-ben is meg fog jelenni, illetve az is hivatalos, hogy Edgar Wright Hangya-filmjét 2015. november 6-án fogják bemutatni! Ez azt jelenti, hogy a karakter a Bosszúállók 2-ben lesz bevezetve?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.