Hirdetés

Ant-Man - Előrelépés Hangya ügyben?

|

Edgar Wright minden erejével szeretné elkészíteni az önálló Hangya-filmet, amely ha megfelelő időben kiadásra kerülne, a karakter akár még a Bosszúállók 2-ben is bemutatkozhatna.

Hirdetés

Edgar Wright régóta próbálkozik a Hangya-mozival, elhúzódott a szkriptírás, majd újra kellett körmölni, de nagyon úgy tűnik, hogy türelem Hangyát terem, ugyanis a Marvel elnöke, Kevin Feige is titokzatosan nyilatkozott az ügyről, és Wright is posztolt egy képet twitteren. Feige elárulta, hogy a film beteljesülése közelebb van, mint gondolnánk, és Edgar rendkívül izgatott a projekt előkészítése miatt. Azt is elárulta, hogy hónapokon belül nagyobb bejelentésekre számíthatunk, de megjelenést nem csatolt mondandójához. A mai nap alkalmával Wright a fent látható képet tette közzé twitterén keresztül, és hozzátette, hogy ezt kapta e-mailben. Vajon mire utalhatnak? A pletykák szerint hamarosan bejelentik a Hangya-mozit, melynek rendezője, írója és producere is Edgar Wright lesz egy személyben, nem mellesleg a forgatókönyvbe Joe Cornish is besegített (Vaskabátok, Idegen arcok, Tintin kalandjai).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.