Hirdetés

Ant-Man - Hatalmas előrelépések!

|

Edgar Wright eleddig elfoglalt volt a Scott Pilgrim a világ ellen összeeszkábálásával, de annak végeztével elhárult minden akadály a Hangya önálló mozi elől!

Hirdetés

Edgar Wright és Joe Cornish örvendezve jelentették be, hogy elkészült az Ant-Man, magyarul a Hangya szkriptje és már el is kezdték a további munkálatokat, készítik elő a forgatást. Jelenleg a forgatókönyv a Marvel illetékeseinek asztalán pihen és arra vár, hogy a stúdió zöld utat adjon neki. Esélyes is van a főszerepre, Dr. Henry Pym-et nem más alakíthatja, mint Adrien Brody. Persze ez kimeríti a pletyka mindenfajta fogalmát, de mint tudjuk, nem zörög a haraszt... Hangya a szóbeszéd szerint feltűnik a Bosszú Angyalaiban is egy cameo erejéig de a teljes filmre azutánig várnunk kell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.