Hirdetés

Ant-Man: Itt a főellenség

|

Kiderült, hogy kivel kell szembenéznie a Hangyának, és az is kezd világosodni, hogy ki fogja megformálni a gonosztevőt.

Hirdetés

Egy kicsivel korábban már napvilágra került, hogy a Marvel harmadik fázisának első filmjében Darren Cross fogja felzavarni az állóvizet, de akkor azt még nem lehetett tudni, hogy Corey Stoll vagy Patrick Wilson alakítja-e a főellenséget. Most Jeff Sneider twitter bejegyzése jelentheti a választ: "Nekem azt mondták, hogy Corey Stoll játsza Ant-Man ellenségét Darren Crosst, Patric Wilson pedig az ő unokatestvérét alakítja majd, akiből talán Crossfire lehet." Annak ellenére, hogy Darren a képregényekben inkább egy "rózsaszín Hulkhoz" hasonlít inkább, a filmben egy Ant-Man ruhájához hasonlóban fog küzdeni. Ha William Cross esetében képregényhűek maradnak a készítők, akkor számíthatunk Crossfirere, aki egy jól képzett, kibernetikus szemű CIA ügynök. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.