Hirdetés

Balesetben meghalt Anton Yelchin

|

Vasárnap reggel Anton Yelchin sajtósa megerősítette, hogy a színész életét vesztette egy autóbalesetben.

Hirdetés

Ez az év nem indult jól, rengeteg színész halálról kellett már írni és az Oscar megemlékezős videója is sajnálatos módon szokatlanul hosszúra nyúlt. Most Anton Yelchin tragikus halálról kell írnunk, egy fiatal orosz származású tehetségről (27), akinek a szakma nagy jövőt jósolt.

Hirdetés

Miután rá nem jellemző módon nem érkezett meg egy fontos próbára, barátai megkeresték és hamar megtalálták otthonában, ahol a meredek kocsi behajtó fala és saját autója közé szorult. Nem tudni, hogyan keletkezett a baleset, mert a jármű üresben volt és a motor még mindig járt, amikor a többiek megérkeztek. Az előzetes vizsgálatok alapján vasárnap kora reggel történhetett a tragédia és Yelchin azonnal belehalt az ütközésbe.

Sokan a Star Trek Chekovjaként ismerhetitek, de szerepelt még Jim Jarmusch vámpíros filmjében, a Halhatatlan szeretőkben, Tom Hiddleston és Tilda Swinton oldalán, illetve az Alpha Dogban, ami végre meghozta neki a szakmai elismerést.

A család kérte, hogy egyelőre senki ne keresse őket és tartsák tiszteletben a gyász időszakát, amint készen állnak rá, kiadnak egy hivatalos nyilatkozatot a történtekről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.