Hirdetés

Antoine Fuqua rendezheti A sebhelyesarcú remake-et

|

Fuqua már tárgyal a Universallal A sebhelyesarcú remake rendezéséről.

Hirdetés

A remake-vonat tovább robog, és a már évek óta emlegetett Sebhelyesarcú újragondolás úgy tűnik, hogy eggyel közelebb került a megvalósításhoz. Antoine Fuqua nem az az ember, aki elzárkózik az ilyesmitől, elég csak a legújabb Hét mesterlövészt megnézni (igaz az eredeti Hét mesterlövész már eleve remake volt), amit kabalaszínészével, Denzel Washingtonnal a főszerepben kelt életre. A Universal megint tárgyalásokba kezdett a direktorral, ezúttal de Palma Sebhelyesarcújának remake-ével kapcsolatban.

Hirdetés

Már egy ideje folyamatban van a film előkészítése, ugyanis Paul Attanasio és David Ayer is írtak már verziókat a forgatókönyvhöz, de úgy tűnik, hogy Jonathan Herman vázolja fel a végleges verziót. A szereposztás még nem került szóba, de a westernkaland után szerintem már senkit sem lepne meg, ha a kubai gengszter szerepét is Washington kapná meg.

Ebben az esetben is fennáll a remake remake-je kifejezés, ugyanis Brian de Palma is hozott anyagból dolgozott. Az 1932-es Sebhelyesarcú a klasszikus gengszterfilmek egyik kiemelkedő darabja volt, Paul Muni főszereplésével. De az emberi emlékezetben egy sokkal előkelőbb helyezést tulajdonítunk Al Pacino megformálásának.

Vajon Fuqua méltó verziót tud csinálni elődeihez? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.