Hirdetés

Apáca show remake készül

|

Hirdetés

A Disney bejelentette, hogy újra filmet forgatnak Whoopi Goldberg 1992-es sikeréből, az Apácashow-ból. Azt egyelőre nem tudni Whoopi visszatér-e valamilyen formában. Mindenképp ígéretesnek hangzik, hogy a Doktor Szöszit és a Házinyuszit is jegyző Kirsten Smith-Karen McCullah szerzőpárost kérték fel a forgatókönyv megírására. Továbbá a Hamupipőke mögött álló Alli Shearmur fog az új Apácashow-ban is producerkedni. A történetet – a Whoopi visszatérését is – egyelőre még homály fedi, sőt az sem egészen világos, hogy remake-ről vagy valamiféle spinoffról van-e szó. De amint lesz új hírünk, azonnal szólunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.