Hirdetés

Apokalipszis lesz az X-Men: Az eljövendő múlt napjai főellensége?

|

Bár semmiképpen sincs még megerősítve, de a rendező Bryan Singert egy interjú során faggatták, hogy fogjuk-e látni valamikor Apokalipszist is a nagy vásznon.

Hirdetés

Az interjúban a fő téma a Jack, az óriásölő és természetesen az X-Men Days of Future Past (Az eljövendő múlt napjai cím még nincs megerősítve) volt. Amikor a kérdező Apokalipszisről kezdte el faggatni, hogy benne lesz-e a filmben, Singer elég idegesen azt válaszolta, hogy"Nem tudom..." és ezek mellé az arcmimikája megváltozott. Kicsit később, amikor azt mondták neki, hogy motion capture techinkával kellene létrehozni, erre még idegesebb lett. Elnézve a testbeszédét, van rá esély, hogy láthatjuk majd Apokalipszist az X-Men Days of Future Past-ban. Ti szeretnétek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.