Hirdetés

Apokaliptikus az X-Men: Apokalipszis végső előzetese (Frissítve)

|

Hirdetés

Így alig egy hónappal a premier előtt befutott az X-Men: Apokalipszis utolsó trailere és Az eljövendő múlt napjai végső előzeteséhez hasonlatosan ez is áll-leejtős, amiben minden pusztul, és (nem várt) régi ismerősök bukkannak fel és kényszerülnek új szerepkörbe. Ha hasonlóan zseniális filmet kapunk, mint legutóbb, akkor a rajongóknak örömünnep lesz május, viszont ez a tétekhez mérten kevésbé érződik derűs mozinak, mint a legutóbbi két X-kaland. A rendezői székben továbbra is Bryan Singer, a mutánsok szakavatott embere, a címszereplőt Oscar Isaac kelti életre, míg a mutánsok táborát továbbra is olyan tehetséges aktorok alkotják, mint James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Evan Peters, Tye Sheridan, Kodi Smit-McPhee vagy Olivia Munn, nem is beszélve egy régi ismerősről. Az X-Men: Apokalipszis premierjéig már csak bő három hetet kell várnunk. Frissítés: A Marvel Magyarországnak köszönhetően már feliratosan is nézhető a trailer! Feliratos:  https://www.youtube.com/watch?v=BTPqltgdVrs Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=Jer8XjMrUB4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.