Hirdetés

AppleTV+-ra érkezik végül a Russo-tesók új filmje, a Cherry

|

Tom Holland a tavaly elstartoló Apple platformon fog végül bankot rabolni.

Hirdetés

Ez is eldőlt: a Russo-tesók Végjáték utáni első rendezése, a Cherry végül az Apple TV+-on fog landolni. Ráadásul a "mennyi az annyi" kérdésre is tudunk válaszolni: az Alma több, mint 40 millió dollárt a Russo-tesók alapította, AGBO névre hallgató produkciós cégnek fizetett a Cseresznye jogaiért.

Hirdetés

A Cherry egy igaz történeten alapuló, drogfüggőségről és PTSD-ről szóló kemény dráma. Az alapjául szolgáló könyvet a "főhős" Nico Walker írta, akinek a börtönben töltött ideje alatt konkrétan elfogyott a telefonhívásokra fordítható időkerete, annyi rendező és producer kereste a megfilmesítési jogokért.  (A férfi egyébként idén szabadult.) Az aukció során végül Anthony és Joe Russo cége győzedelmesekett, olyan óriásokat lenyomva, mint a Warner vagy a Sony. Walker döntésében erősen közrejátszhatott, hogy mind Walker, mind a Russók Cleveland városából származnak és a film cselekménye is ott játszódik.

A történet egy fiatal férfiról szól, akit miután elhagy a szerelme, besorolnak katonának és elviszik Irakba, közvetlenül azután, hogy a nő visszatér hozzá beismerni, hogy tévedett. A férfi felcserként szörnyű dolgokat él át a háborúban és visszatérve egy nem diagnosztizált PTSD alakul ki benne, amit egy Oxycontin nevű opiáttal próbálnak meg kezelni. A főhős, akit Tom Holland alakít, rövidesen komoly ópiumfüggővé válik, és ahhoz, hogy ki tudja zárni a múltbéli démonait a drogok segítségével, kénytelen lesz bankokat kirabolni a párjával karöltve.

A Russo-tesók elmondása alapján a Pókembert alakító Hollandra rá se fog ismerni a közönség és a filmet is próbálják az Oscar-szezonba pozicionálni, hogy az Akadémia felfigyeljen majd a fiatal színészre. Holland karakterének szerelmét Ciara Bravo játsza majd. Jelenlegi információnk szerint a film 2021 elején debütálhat AppleTV+-on.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.