Hirdetés

Ilyen árral és tartalmakkal érkezik az Apple TV+

|

A Netflix, a Disney, az Amazon és az HBO mellé az Apple is beszáll a streaming bizniszbe.

Hirdetés

Eddig is tudtuk, hogy a streaming versenybe az Apple is be akar szállni, most pedig a minap tartott sajtókonferenciájukon bejelentettek néhány fontos információt a közelgő videós szolgáltatásukról.

Hirdetés

Hol, mikor, mennyiért?

Az Apple TV+ idén november 1-jén startol el több, mint száz országban világszerte - köztük itthon, Magyarországon is. Magyar felirat mindenképp várható a tartalmakhoz. Havi 4.99$-ért fogják az Egyesült Államokban árulni a szolgáltatást, amit ha új Apple eszközt vásárolunk, egy évig ingyen nézhetünk. A többiek egy hétnapos, ingyenes próbaidőszakot kapnak "ajándékba".

A Netflix által csúcsra járatott modellel ellentétben nem minden sorozatuk lesz azonnal, teljes évaddal elérhető - a terv jelenleg az, hogy az első három részt teszik rögtön elérhetővé, utána pedig heti rendszerességgel követhetjük nyomon a show-k haladását. Néhány sorozat esetében azonban várható, hogy rögtön elérhetővé teszik az egészet. Egyelőre nincs hír arról, hogy lesznek-e nem saját, hanem licencelt tartalmak is a platformon, mindazonáltal erre eléggé kicsi az esély, főleg a többi játékos terveit elnézve.

A streaming Apple eszközökön lesz elérhető a már létező Apple TV applikáció új, felturbózott változatával. Az almás telefonon, táblagépen és számítógépen túl bizonyos típusú okos TV-ken is nézhetjük majd a tartalmaikat, valamint a hivatalos honlapon (tv.apple.com) is Chrome, Firefox és Safari böngészőkből. És hogy mik ezek a tartalmak pontosan? Nos, a platformon új, eredeti filmeket és sorozatokat tekinthetünk meg az Apple gyártásában, úgy mint...

Várható tartalmak

Érkezik rögtön november 1-jén egy posztapokaliptikus thriller Jason Momoa (Aquaman, Trónok Harca) főszereplésével, See címen.

Reese Witherspoon, Jennifer Aniston és Steve Carell a The Morning Show című dráma sorozatban mutatják be egy reggeli tv-s műsor hétköznapi viszontagságait.

Hailee Steinfeld is tiszteletét teszi a Dickinson című, fekete humorral megfűszerezett felnövés történetben, ami a költő Emily Dickinson életéről szól.

Valamint a Csillagközi romboló (BSG) készítője is érkezik egy olyan alternatív korban játszódó sorozattal a For All Mankind személyében, ahol az oroszok küldtek először sikeresen embert a Holdra.

Rajtuk kívül induláskor és később is várhatóak újabb és újabb tartalmak, többek között egy pszicho-thriller M. Night Shyamalan-tól, Servant címmel, vagy az igaz történeten alapuló The Banker, amiben két '50-es évekbeli vállalkozó útját követhetjük nyomon Samuel L. Jackson és Anthony Mackie főszereplésével. A teljes listát megtaláljátok a hivatalos bejelentésben, az Apple honlapján.

A fentiek alapján előfizetnétek az Apple TV+-ra? Vagy a megannyi streaming szolgáltatás közül inkább passzoljátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.