Hirdetés

[Április 1. tréfa] 2013-ra csúszik a Hobbit premiere

|

Megtörtént az idei év első olyan nagyobb csúsztatása, amely könnyeket csal a szemünkbe: Peter Jackson bejelentette, hogy bizonyos rajtuk kívül álló okok miatt csúszik a forgatás, így maga a premier is.

Hirdetés

Peter Jackson nem volt hajlandó elárulni, hogy milyen okok miatt törik össze milliónyi rajongó szívét, de annyi bizonyos, hogy a Hobbit film 2012. decemberi dátuma 2013. februárra módosul a jelenlegi találgatások szerint. A hazai forgalmazó még nem reagált az ügyben, így elképzelhető, hogy még az is rádob pár napot a már így is tetemes csúszára. Reméljük több eltolást nem kell elviselnünk és 2013 elején zavaró körülmények nélkül nézhetjük végig a fiatal Bilbo kalandjait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.