Hirdetés

Áprilisban jön a Fargo 3. évada

|

Nem kell már sokat várnunk a Fargo visszatérésére.

Hirdetés

Az FX bejelentette, hogy a Fargo április 19-én tér vissza a 3. évadával. Az Emmy és Golden Globe-díjas sorozat ismét egy bűnügyi esetet vesz alapul, a színészgárda pedig egyszerűen pompás, hiszen olyan tehetésgek alkotják a stábot, mint Ewan McGregor (dupla szerepben), Carrie Coon, Mary Elizabeth Winstead és David Thewlis.

Hirdetés

A Fargo 3. évada immáron nem az előző évszázadban, hanem 2010-ben játszódik, a történet pedig Emmitet és testvérét, Ray Stussyt követi nyomon. Emmit, avagy Minnesota parkoló királya, a saját életét egy amerikai siker sztorinak tartja, míg Rayre úgy tekint, mint elrettentő példára. A kettejük közti rivalizálás csúnya véget ér, ami egy piti lopással kezdődik, majd halálos versenyfutássá durvul, tele gengszterekkel és gyilkossággal.

Sajnos előzetesünk még nincs a 3. évadhoz, de a bejelentés fényében reméljük, hogy hamarosan kapunk némi ízelítőt abból, hogy mi vár ránk áprilisban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.