Hirdetés

Áprilisban kezdődik a Kingsman 2 forgatása

|

Hirdetés

Az idei év egyik legnagyobb meglepetése minden bizonnyal a Kingsman: A titkosszolgálat c. film volt, mely elegáns, ám mégis szórakoztató stílusával, na meg a remekül megkoreografált akciójelenetekkel sokakat elkápráztatott. A Matthew Vaughn rendezett film, mely Mark Millar és Dave Gibbon "A titkosszolgálat" című képregénye alapján készült, több, mint remekül teljesített a kasszáknál, és nem kevesebb, mint 412 millió dollárt sikerült begyűjtenie világszinten. A film anyagi és kritikai sikere láttán rögtön világossá vált, hogy a stúdió gyors ütemben szeretné a folytatást tető alá hozni Egerton karakterével, Tökivel a középpontban. Ám a THR információi szerint Egerton teljesítménye annyira bejött a Lionsgate-nek, hogy őt szeretnék megnyerni a tervezett Robin Hood reboot élére, melyben a színész játszaná el a címszereplő hőst. Ez viszont kisebb konfliktushoz vezethet a két produkciót finanszírozó stúdiók között, ugyanis Vaughn cége, a MARV Film, amely készítette és finanszírozta a Kingsman-t, áprilisban szeretné megkezdeni a forgatást. Eddig minden szép és jó, kivéve, hogy a Lionsgate a Robin Hood filmet februárban szeretnék elkezdeni a munkálatokat. Viszont minden jel arra mutat, hogy Egertonnál továbbra is elsőbbséget élvez a Kingsman 2 , így áprilisban megkezdődhet a forgatás az előzetes tervek szerint, és ezután csatlakozhat majd a Robin Hood stábjához, valószínűleg 2016 nyarának végén, ha a stúdió továbbra is vele képzeli el a projektet, és nem keresnek helyette inkább más színészt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.