Hirdetés

Apró változások a Jumanji remake körül, de a dátum marad

|

Hirdetés

Lassan, de biztosan alakul a Jumanji remake, minek tervét már igen korán bejelentették, de az alkotói gárda azóta lecserélte néhány emberét. Korábban úgy volt, hogy Zach Helmre (Felforgatókönyv) bízzák a forgatókönyvet, de aztán ő lelépett, és jelenleg úgy tűnik, hogy a Con Air és a Tolvajtempó írója, azaz Scott Rosenberg ül be a székébe. Konzultánsnak pedig a Bad Robot egyik producerét, Jeff Pinknert bízták meg. Ők ketten már dolgoztak együtt korábban is, méghozzá a CBS Zoo c. sorozatánál. A remake ugyanabból a forrásból fog meríteni, ami az 1995-ös filmet is inspirálta. Ez nem más, mint Chris Van Allsburg 1981-ben megjelent Jumanji könyve, melyben két gyerek talál egy mágikus társasjátékot, ami elhozza a trópusi dzsungelt és néhány oda nem illő állatot amerikai kisvárosukba. Ám sajnos ezúttal a díszcsomagban nem fogjuk megtalálni Robin Williamst. Az új Jumanji 2016 karácsonyán érkezik majd a mozikba, ahogy erről már korábban is értesültünk. Opponense a Tim Burton által rendezett Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei lesz, mely már egy szilárdabb stábbal és szereplőgárdával rendelkezik: Samuel L. Jackson, Eva Green, Asa Butterfield, Ella Purnell, Chris O’Dowd, Allison Janney, Terence Stamp, Kim Dickens, Rupert Everett és Judi Dench írt már alá a filmre. Várjuk már a Jumanji remake-et, vagy jó nekünk a 95-ös verzió is?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.