Hirdetés

A klasszikus jelmez is előkerül az Aquaman új előzetesében

|

Talán túl tartalmas betekintőt jelentettek meg a filmhez.

Hirdetés

Közel két hónappal a premier előtt és jóval a Comic-Conon megjelentetett első trailert követően várható volt, hogy előbb-utóbb vadonatúj videoanyag úszik be a DC Moziverzum következő felvonásához. Az Aquaman az Igazság Ligájában bemutatkozott Jason Momoa főszereplésével decemberben debütál, amihez most egy szokatlanul hosszú, egész pontosan ötpercesre vágott kedvcsinálót publikált a Warner Bros. 

Hirdetés

A legújabb képsorok éppen ezért sokat ellőhetnek azok számára, akik szeretnek minél kevesebb háttérinfó ismeretében beülni egy-egy friss bemutatóra, ugyanakkor ha valakit nem sikerült idáig kellőképp meggyőzni, talán csak erre a videóra volt szüksége. Atlantisz és a film látványvilága mindenesetre továbbra is gyönyörűnek ígérkezik, a címszereplő halál laza, ráadásul először vehetjük szemügyre Dolph Lundgren karaktere mellett Aquaman klasszikus képregényes jelmezét is.

James Wan rendezésére idehaza december 13-tól lesz lehetőségünk jegyet váltani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.