Hirdetés

Horrorfilm készül az Aquamanben látott Ároklakókról

|

Ismét szokatlan döntés született a Warnernél.

Hirdetés

Miután az egymilliárd dolláros álomhatárt, majd pedig a DC eddigi legjövedelmezőbb filmjének, A sötét lovag - Felemelkedés bevételét is megdöntötte, nem meglepő, hogy a Warner Bros. igyekszik minél többet kisajtolni az Aquaman világából - noha arra talán senki sem számított, hogy a folytatás helyett egy olyan spinoff fejlesztésébe kezdenek, amely Atlantisz elkorcsosult népét helyezné középpontba.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése szerint a Warner Bros. két újonc íróra, Noah Gardnerre és Aidan Fitzgeraldra bízta a horror műfajában megálmodott, nemes egyszerűséggel The Trench címre keresztelt film forgatókönyvét. Peter Safran és az Aquaman rendezésért felelős James Wan (aki nem mellesleg a Démonok között-univerzum atyja) producerként működnek közre a projekt megvalósulásában, amiről egyelőre annyit tudunk biztosan, hogy a hagyományos szuperhősfilmek költségvetéséhez képest jóval kisebb büdzsével készülhet el, és az Aquaman egyik főszereplője sem fogja benne tiszteletét tenni. 

Az Ároklakók valójában nem is olyan régóta színesítik a DC történeteit, ugyanis a képregények lapjain a 2011-es újraindulás során vezették be őket. Ezek a lények eredetileg Atlantisz királyságának részét képezték, ám amikor a birodalom elsüllyedt, a megmaradt túlélők vérszomjas szörnyetegekké alakultak át. Az Aquamanben a címszereplő és az Amber Heard alakította Mera dolgát nehezítették meg a Mariana-árokban, ami látszólag olyan jól sikerült, hogy a stúdió a rájuk épülő produkciónak is zöld utat adott.

Nektek mi a véleményetek a fenti elképzelésről? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.