Hirdetés

Minden eddiginél ütősebb az Aquaman végső előzetese

|

Már most káprázik a szemünk ettől a rengeteg vizuális effekttől.

Hirdetés

Nekünk már egy hónapot sem kell várnunk rá, hogy végre megérkezzen a mozikba a Warner Bros. egyetlen idei szuperhősfilmje az Aquaman személyében. Hogy kellőképp ráhangoljanak bennünket James Wan vészesen közeledő produkciójára, a stúdió a minap közzétette a harmadik és egyben utolsó előzetest, amely kicsit sem spórol a látványosabbnál látványosabb snittekkel és víz alatti összecsapásokkal.

Hirdetés

A végső kedvcsinálóba látszólag minden tőlük telhetőt beleadtak a film marketingesei, hogy még az is jegyet váltson a hamarosan érkező DC kalandra, akit az eddigi anyagok nem győztek meg kellőképp: Először láthatjuk mozgásban a Willem Dafoe alakította Vulkót, akcióban Atlanna királynőt (Nicole Kidman), és persze számos gyönyörű képkockát, amint hol a tenger mélyén, hol a szárazföldön püföli egymást Mera (Amber Heard), Orm király (Patrick Wilson), Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II) és persze a címszereplő maga Jason Momoa megformálásában.

Az Aquaman három hét múlva, december 13-án úszik be a hazai filmszínházakba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.