Hirdetés

Willem Dafoe az Aquaman víz alatti jeleneteinek forgatásáról mesélt

|

Részletek az Aquaman munkálatairól.

Hirdetés

Miután novemberben az Igazság Ligájában bemutatkozik az Aquaman-film néhány fontosabb karaktere (köztük természetesen a címszereplővel Jason Momoa alakításában), jövőre már ismerős arcokat fogunk látni a karakter szóló kalandjában. Amber Heard Merája mellett Willem Defoe karaktere, Vulko lesz az egyik, aki az Aquaman előtt tiszteletét teszi a Warner Bros. csapatmozijában, a színész pedig az Arthur Curry-t és az atlantiszi népet fókuszba helyező produkció jelenleg zajló munkálatairól beszélt egy friss nyilatkozatában:

Hirdetés

A jelenteim többsége víz alatti. Néhány nem. A legtöbb víz alatti felvételen beszélünk is ugye, ami nem túl praktikus dolog, hiszen így a zöld háttérre korlátozódik az egész, és végül az effektek gondoskodnak a vizes környezetről. De mozgunk sokat. Nem olyan, hogy mind leülünk körbe és úgy csinálunk, mintha az óceán fenekén lennénk, úszkálunk és társai. Bizonyára gyönyörűen fog festeni."

Dafoe Aquaman tanácsadóját és mentorát fogja alakítani a filmben, és ahogy említettük, már november 17-től találkozhatunk vele az Igazság Ligájában (vélhetően egy nem túl nagy, de egyelőre épp elég szerepben), mielőtt jövő decemberben a Jason Momoa főszereplésével érkező DC adaptációban visszatérne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.