Hirdetés

Arany Málna 2011 - Az év legrosszabbjai

|

Az aktuális Arany Málna díjkiosztó azért is volt rettentően vicces, mivel Adam Sandler a lehető összes kategóriában jelölve lett a Jack és Jill-ért, a legtöbbet pedig málnára is váltja az előzetes találgatások alapján.

Hirdetés

A szép szóval is cikinek nevezhetó Arany Málna díjat az kapja meg a különböző kategóriákban, akiknek a bizottság szeretné felhívni a figyelmét, hog finoman kifejezve is embereljék meg magukat és ne nézhetetlen vackokat gyártsanak. Az aktuális jelölésekben nem kellett csalódnunk, Adam Sandler és ismert filmje 11 jelölést kapart össze magának, ami rekordnak számít az Arany Málna történetében. A továbbiakban a teljes listát találjátok, a "győztesek" névsora április elsején válik kihírdetetté.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.