Hirdetés

Aranyhaj - Kisfilm a Disney-n tavasszal

|

Még tavaly decemberben esett meg, hogy tollat ragadtunk a Disney nagy sikerű Aranyhajával kapcsolatban, most a kiadó saját expóján bejelentette, hogy újabb csínyen törik a fejüket.

Hirdetés

Méghozzá az Aranyhajjal kapcsolatban, mi mással. A Disney kiadott egy posztert, amin az eredeti film szereplői kaptak helyet ám a sima cím meg van toldva egy kis kiegészítéssel: Ever After. A poszter és a név egy rövidfilmről tanúskodik, amit az Aranyhaj két rendezője, Nathan Greno és Byron Howard hoz össze 2012 tavaszáig, amikor is leadja azt a Disney saját csatornáján, a Disney Channel-en. Hogy miről szólhat a kisfilm, arról jelenleg nincsenek infóink, de a teljes poszterért tovább kattinthattok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.