Hirdetés

Aranyos rövidfilm hangsúlyozza az egyéniség fontosságát

|

64 díjjal büszkélkedhet ez a rövid animáció, aminek fontos mondanivalója van.

Hirdetés

Gyakran érezhetjük úgy, hogy az élet annyiból áll, hogy beálljunk a sorba és kitanuljunk egy szakmát, amiből megélhetünk és amit végezhetünk öreg napjainking. Számos művész és művészeti ág elővette már ezt a témát, most pedig egy aranyos rövidfilm igyekszik felhívni a figyelmünket arra, hogy a sok szürkeség közepette ne feledjük észrevenni a színeket, amelyek a boldogság kulcsát jelentik.

Hirdetés

A számos díjat elnyerő Alike Daniel Martínez Lara és Rafa Cano Méndez rendezésében készült. Habár a film néhol kissé túlságosan is lecsupaszítja a szituációt, elég elgondolkodtató módon teszi mindezt ahhoz, hogy átértékeljük az igazán fontos dolgokat az életben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.