Hirdetés

Archer: 1999 előzetes - Archerék az űrbe mennek

|

Az FX újabb agymenésbe fog bele, ami még magán a sima Archeren is túlnő majd.

Hirdetés

Az Archer szériát szerintem senkinek nem kell bemutatni, aki egy kicsit is jártas a minőségi animációs sorozatokban manapság. Egy teljesen beszámíthatatlan, őrült, borzasztóan vicces és megkapó karakterekkel játszó szériáról beszélhetünk, ami Archert, egy titkos ügynököt helyez a történet középpontjába, aki még talán James Bondnál is keményebb, élesebb nyelvű, hülyébb, de talpraesettebb. Viszont az igazi érdeme a sorozatnak az az, hogy meg tud újulni: eddig kétszer sütötte el 2009-es fennállása óta, hogy egy-egy évadra (szám szerint a nyolcadik és kilencedik etapra) teljesen új irányt vett, ami kihatott a karakterekre, a helyszínre, az alapszituációkra stb., és nem lehetnénk hálásabbak ennél. Jó hír, hogy az FX továbbra is ezt az irányt követi, így a legújabb évad egyenesen az űrbe fog vinni minket.

 

Hirdetés

A stílusosan Archer: 1999-re keresztelt 10. szezon a "közeli jövőbe" kalauzolja a nézőit, ami egy Alien, Firefly, Star Wars mixnek tűnik így első blikkre - viszont a sorozat régi humorát megtartva. Nem is akarom tovább húzni az időt, inkább nézzétek meg gyorsan a másfél perces ízelítőt, és ha meghozta a kedveteket ez az egész Űrgolyhók-stílus, akkor nem kell már sokat aludnotok, hogy belekezdjetek: egészen pontosan május 29-én fog elstartolni az Archer: 1999 az FX csatornáján (idehaza a Comedy Centralon fogják majd adni).

 

Titeket meggyőzött az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.