Hirdetés

Area 52 - Képregényből mozi

|

Már biztosan vászonra kerül az Image képregénykiadó által megjelentetett Area 52 képregénysorozat, ugyanis a Summit Entertainment felvásárolta a jogokat.

Hirdetés

A négy részes Area 52 történetében az Antarktiszon járunk, egy titkos raktárban, amit csak Area 52-nek neveznek. A helyszínen rengeteg rejtélyes és idegen lényektől, idegen technológiával készült tárgyat, felszerelést és adatokat őriznek, de egy lény elszabadul és nem csak a raktár egésze kerül veszélybe, hanem az egész világ is. Az ott dolgozó személyzetre hárul a feladat: meg kell állítaniuk az idegent, de ehhez fel kell használniuk mindent, amit csak találnak és külső segítséget is kapnak... A projekt sorsát a Constantine, a G.I. Joe és a Transformers producere, Lorenzo di Bonaventura egyengeti, de hasonló témakörben besegít neki Mark Vahradian (Transformers, Red, Salt) is. A stúdió jelenleg forgatókönyvírót keres a matériához.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.