Hirdetés

Argo 2 - Elkészül a folytatás! + Az első klip

|

Árpa Attila 2004-ben hozta össze az azóta kultfilmmé alakult Argo-t, ami felért egy Blöff vagy hasonló stílusú nagyágyú paródiájának és a magyar nép is szerette. Lesz második epizód?

Hirdetés

Az Argo 2 tehát elkészülhet és már a film hivatalos oldala is elindult, ahol olvasható a folytatás sztorija: "Balogh Tibi nyolc év után szabadul a börtönből, de kicsit sem változott. Amikor egy japán szindikátus egy magyar társat keres egy rabláshoz, Tibi felajánlja magát és a bandáját. Bodrit, Psychót és a fejlövést csodával határos módon túlélő Tysont újra összetoborozza, hogy megszerezzen egy különleges adathordozót. De amikor számára kiderül, hogy ennek tartalma akár a világ uralmát jelentheti, rögtön változik a szitu, és Tibi be akar szállni a bizniszbe. Közben az amerikai titkosszolgálat, a magyar honvédség, és nindzsa bérgyilkosok erednek a banda nyomába; de a magyar valóságban Tibit nehéz sarokbaszorítani. Őrült hajsza az országon keresztül, fergeteges poénok és egy sztori, ami könnyedén felér az első rész kultjához. " A főbb szereplők visszatérnek, a rendező marad de a pénzt még gyűjtik a büdzséhez - ezzel kapcsolatban több infót kaptok szintén a honlapon. Hivatalos premier dátum még nincs, kedvcsináló videók viszont hamarosan dögivel lesznek!

Update: az első klip megtekinthető "Sitten" címmel a továbbiakban!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.