Hirdetés

Argo 2 - Már idén foroghat a kamera

|

Nem Ben Affleck fogott neki az Argo-akció folytatásának, sokkal inkább végre-valahára előremozdult Árpa Attila kultikus filmjének második része, az Argo 2.

Hirdetés

Még tavaly augusztusban adtunk róla számot, hogy elkészülhet az Argo folytatása. A 2004-ben készült projekt azóta kultfilmmé nőtte ki magát és akár felfoghatnánk a Blöff magyar paródiájának is a maga szerethető karaktereivel, szellemes és a rajongók által folyamatosan idézett dialógusaival. A főbb szereplők ismét visszatérnek, de ami ennél is jobb hír, hogy az Argo 2 Facebook oldala szerint idén már foroghat a kamera. A poszt beszámolója alapján a jogi akadályokat sikerült megoldani, a Nemzeti Filmalap is támogatja a projektet, így lényegében ha nem történik katasztrófa, semmi sem akadályozhatja meg az Argo 2 elkészülését. S hogy ízlésesen zárjuk a jó hírt, kölcsönvettük Balogh Tibi egyik örökzöldjét, némileg átalakítva: Lesz folytatás, Ne majrézzá Bodri, b*zdmeg! (A folytatásban olvasható a hivatalos sztori és egy klip a második részből.)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.