Hirdetés

Argo - Az első trailer (Update)

|

A cím nem összetévesztendő Árpa Attila 2004-es azonos című magyar filmjével. Ez a film amerikai, és megtörtént eseményeken alapul. A rendező Ben Affleck, aki az egyik főszerepet is játssza.

Hirdetés

Néhány szóban összefoglalva, hogy mire számíthatunk. 1979-ben az iráni forradalom idején járunk, amikor hat amerikai állampolgár átmenetileg a kanadai nagykövetségen kap menedéket. Affleck egy olyan CIA-ügynököt alakít, akinek feltett szándéka kiszabadítani ezeket az embereket. Az amerikai bemutató 2012 októberében lesz, a főbb szereplők pedig: John Goodman (A nagy Lebowski, The Artist - A némafilmes), Alan Arkin (Gattaca, Ollókezű Edward), Taylor Schilling (Szerencsecsillag), Bryan Cranston (Drive, Totál szívás), Kyle Chandler (Super 8, Friday Night Lights) és természetesen Ben Affleck. A forgatókönyvet az a Chris Terrio írja, aki már rendezett epizódot a A hatalom hálójában című sorozathoz. A zenét nem más komponálja, mint Alexandre Desplat, akinek olyan remek anyagokat köszönhetünk, mint a Benjamin Button különös élete és A király beszéde.

Update: Magyar szinkronos előzetessel kiegészítve! Magyarországon az InterCom forgalmazásában, ősszel kerül mozikba, Az Argo-akció címmel.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.