Hirdetés

Arnold Schwarzenegger egy zombi horrorban

|

Schwarzit láttuk már Ragadozókat irtani, gépek ellen harcolni még magát a Sátánt is elintézte egy unalmas Szilveszteren, most pedig úgy tűnik, hogy végre zombikat fog hentelni.

Hirdetés

A színész nem másra, mint a Maggiere írt alá, ami 2011 legjobb, még meg nem valósított szkripjei között volt. Schwarzenegger ráadásul nemcsak színészként vesz részt a filmben, hanem producerként is támogatja azt.

A film szinopszisa: Egy élőhalottakat gyártó vírus terjed el országszerte, egy farmer család átsegíti megfertőződött lányát a vírus különböző szakaszain, miközben végül húsevő zombivá alakul át.

Korábban pletykálták, hogy Chloe Moretz (Ha/Ver) kaphatná meg a lány szerepét, de ez már egyre valószínűtlenebb. A rendezést Henry Hobson végzi majd, és ha minden igaz akkor egy kis költségvetésű produkció lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.