Hirdetés

Arnold Schwarzenegger fia is csatlakozott a The Boys spin-offjához

|

Egyre több részlet derül ki a még cím nélküli The Boys mellékszálról.

Hirdetés

Mint az ismert, a The Boys a belátható jövőben egy még konkrét cím nélküli spin-off sorozattal fog bővülni. Ez az Egyesült Államok egyetlen, kizárólag fiatal szuperhősök okítására specializálódott középiskolájának nebulóira fókuszál majd, és az ígéretek szerint az Az éhezők viadala, illetve egy tinishow sajátos keveréke lesz. Persze alaposan nyakon öntve az eredetitől megszokott merész és szatirikus látásmóddal. Erről a showrunnerek, Michele Fazekas és Tara Butters (Dollhouse, A lány, Carter ügynök) összeszokott párosán túl Zak Schwartz, az eredeti széria ezúttal producerként ténykedő forgatókönyvírója is gondoskodik majd.

Hirdetés

Azt, hogy Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann és Shelley Conn szerepet fognak kapni az alkotásban, eddig is tudni lehetett. Ám most három új fővel bővült a felhozatal. Egyikőjük Patrick Schwarzenegger, a világhírű színész fia, akit a közönség leginkább a HBO Maxon futó Az utolsó lépcsőfok minisorozatból ismerheti. Ezen kívül a The Terminal Listben Chris Pratt oldalán tűnik majd fel, és a The Yachtban Ruby Rose lesz a partnere.

Csatlakozik Sean Patrick Thomas is, aki az Oscar-jelölt Macbeth tragédiájában bizonyította képességeit, viszont hamarosan a Hulu Reasonable Doubtjában is szerepelni fog. Harmadikként Marco Pigossi írt alá, aki a Netflixen elérhető Láthatatlan városhoz adta a nevét és tehetségét. Hogy pontosan kit alakítanak majd, az ezen sorok írásakor hivatalosan nem jelentették be, de a hírek szerint Schwarzenegger Golden Boy, Thomas Polarity, és Pigossi Dr. Cardosa bőrébe fog belebújni.

A produkciónak nincs kitűzött megjelenési dátuma - ellenben a The Boys harmadik évadával, ami június harmadikán érkezik majd.

Ti várjátok a spin-offot, vagy nem igazán ragadott meg annak alaphelyzete?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.