Hirdetés

Arnold Schwarzenegger kellene, hogy vezesse az emberiséget egy idegen invázió során

|

Egy közvéleménykutatás szerint legalábbis ő lenne a legalkalmasabb jelölt a feladatra.

Hirdetés

Több mint egy éve kezdjük érezni, hogy egyre inkább csak fokozódik a filmes uborkaszezon a mozik bezárása miatt. Na jó, azért a streamingnek köszönhetően így sem lehet túl sok okunk a panaszra, ám az internet népe pihentebb pillanataiban olyan listákat készít, mint például mostani hírünk alanya. Bár nem kizárt, hogy már közületek is többen elgondolkodtak azon a fontos kérdésen, minthogy ki lenne a legmegfelelőbb az emberiség vezetésére egy esetleges földönkívüli civilizáció általi megszállás során?!

Hirdetés

Az Egyesült Királyságban az előbbi kérdést egy teljes értékű közvéleménykutatás formájában bocsájtottak megválaszolásra, melynek során összesen 2000 brit felnőtt igyekezett megszavazni, hogy mely sztár vagy közszereplő lenne a legalkalmasabb jelölt erre a nemes feladatra. A lista élén, talán nem is annyira meglepő módon pedig magát a Terminátort, Conan, a barbárt és Az utolsó akcióhőst, Arnold Schwarzeneggert üdvözülhetjük.

Magához a legendás filmsztárhoz is eljutott a szavazás híre, amire egy Twitter-bejegyzésben reagált is:

Szeretném megköszönni az embereknek a belém fektetett bizalmat. Készen állok a szolgálatra.

Kalifornia állam egykori kormányzója egyébként olyan neveket előzött meg a szavazatokból összeálló listán, mint Will Smith, a természettudós David Attenborough, Ellen Ripley egykori megformálója, Sigourney Weaver vagy éppenséggel a korábbi és mostani amerikai elnököket, Donald Trumpot és Joe Bident is lenyomta. Talán már ennyiből is egyértelművé vált, hogy egy igen változatos mezőny alakult ki, a 20 legtöbb szavazatot kapók névsora pedig így fest:

  1. Arnold Schwarzenegger
  2. Will Smith
  3. David Attenborough
  4. Bruce Willis
  5. Tom Cruise
  6. Harrison Ford
  7. Sigourney Weaver
  8. Donald Trump
  9. Gillian Anderson
  10. Nicola Sturgeon
  11. Chris Pratt
  12. Boris Johnson
  13. Piers Morgan
  14. William Shatner
  15. Simon Pegg
  16. Tommy Lee Jones
  17. David Duchovny
  18. Mel Gibson
  19. Kamala Harris
  20. Joe Biden

Tény és való, érdekes eljátszani a gondolattal, hogy ki tudná egyesíteni az emberiséget egy idegen invázió során, mi azért nagyon bízunk benne, hogy ez még jó ideig egy pusztán humoros felvetés marad. Na, de a játék kedvéért: számotokra ki lenne az emberi faj - stílszerűen - John Connorja?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.