Hirdetés

Arnold Schwarzenegger visszatér a filmezéshez!

|

Nagy napra virradtunk, Scwarzenegger rajongó felebarátaim, társaim. A legenda, a rovatalkotó, az, aki bárkit elküldhet bárhova, és a delikvens még örömmel is megy vissza az...

Hirdetés

Bizony, ő maga megmondta, hogy Ill be back, és ő nem az az ember, akiben ajánlatos kételkedni...emlékeztek a Vörös Zsarura, vagy bármelyik másik Schwarzenegger-eposzra? Nos, igen, azok se hittek benne akik ajtó alá záródtak, szétlőttek koporsó társaságában, kartörést nyertek a lottón, stb.,stb....

Én magam számtalanszor megemlítettem, és valóban hiszek is benne, hogy a tipikus Scwarzi-filmek legfőképp magán Schwarzi-n múltak. Próbálgatták mostanában az olyan projekteket, hogy újrateremtik a sikerfilmeit, de szerintem nem igazán nagy csoda, hogy kommentben lehúztátok, mi pedig lazán körberöhögtük ezeket:) Nem véletlen az, hogy számomra talán ő volt a legjobb színész a The Expendables-ben, pedig számoljuk csak össze, mennyi ideig volt a képernyőn? (Mellesleg szárnyalnak a pletykák, lehetséges, hogy a második részben is feltűnik)

Remélem ezentúl inkább olyan tendencia lesz, hogy megpróbálnak még annyi velős és kemény akciófilmet leforgatni vele, amennyit csak lehet. Mert ő bizony nem drámaszínész, nem a thrillerek királya, nem a romantikus tinivígjátékok miniszoknyás vezérmacája...nem, ő maga a nagybetűs, tömény AKCIÓ.

Mellesleg feltűnt egy videó a neten James Cameron üzenetével benne, melynek Schwarzenegger-hez is köze van, szóval előfordulhat, hogy már meg is van az a bizonyos új projekt (persze csak lehet laza médiaösszefogás).

 

Szóval ez a hír nem kap pagebreak-et, hiszen ha esetleg észrevenné, letörné azt a képernyőről, a cikkíró fejével együtt. Schwarzenegger-t senki sem pagebreak-eli le, főleg nem ekkora hírnél.

Végszóként,

Éljen a Bullshit,

Éljen a Kokainum,

Éljen Schwarzenegger!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.