Hirdetés

Aronofsky rendezheti a George Washington-filmet?

|

A Paramount The General címmel vinné vászonra az első amerikai elnök történetét. Na nem a komplett életrajzát szeretnék leforgatni, inkább egy Nincs bocsánat-szerű történetet látnak az alapanyagban.

Hirdetés

Darren Aronofsky neve mostanában a Noah című film körül forog, és úgy néz ki, újabb neves személyiségről készíthet filmet. Nem csak rendezője, de producere is lenne a filmnek. Cége, a Protozoa Pictures szerződésben áll a Paramounttal, így a stúdió elsőként olvashatja el az Adam Cooper és Bill Collage (mindketten: Hogyan lopjunk felhőkarcolót) által írt forgatókönyvet. Ha a Paramount nemet mond a projektre, csak akkor házalhatnak vele a többi stúdiónál. George Washington karaktere párszor már megjelent vásznon vagy képernyőn, de az utóbbi évtizedekben egyetlen nagy hollywoodi produkcióban sem tűnt fel. Legutóbb David Morse játszotta el az HBO díjözönnel jutalmazott John Adams című minisorozatában. Aronofsky a két említett projekten kívül még a Judy Garland életéről szóló, Get Happy című film elvállalásán is gondolkodik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.