Hirdetés

Folytatódik Az Ítélet: család

|

Az ötödik évad már biztosan megvalósul, ezt maga Jason Bateman jelentette be.

Hirdetés

Az Arrested Developement - avagy a Vin Dieselt megríkató magyar címén: Az ítélet: család - egyike azon kultikus és abszurd vígjáték sorozatoknak, amelyek a maguk idejében nem voltak kimagaslóan sikeresek, de kitaposták az utat például a valamivel kommerszebb - és lényegesen népszerűbb - Modern család előtt. Azt a sajátos humort, amely a Bluth családot minden dilettantizmusa, önzősége ellenére is szerethetővé tudta tenni egy sorozatnak sem sikerült a magáévá tennie azóta sem. Most a széria rajongóinak van egy jó hírünk.

Hirdetés

Két éve, a sorozat producere, Brian Grazer mondta még egy interjú alkalmából, hogy bőven van anyaguk van a sorozat folytatásához, ami azóta sem akart valahogy megvalósulni.

Szeretem Az ítélet: családot, viszont sosem volt egy nagy dolog a számomra. Az emberek viszont hűségesek, és még 17 epizódot készítünk. Szóval csak türelem!

Azóta viszont megakadt valahogy a projekt, amiben némileg közrejátszhat az is, hogy a sorozat olyan sztárjai, mint Will Arnett, Jeffrey Tambor, vagy Jason Bateman azóta lényegesen foglalkoztatottabb színészek lettek. Utóbbi jelentette be a twitteren, miszerint a széria folytatására már nem kell sokat várni, hiszen hivatalosan is berendelték.

Az ítélet: család 2003 és 2006 között 3 évadot élt meg, majd 2013-ban sok évnyi halogatás után egy nem éppen lineáris sorrendű negyedik szezon látott napvilágot a Netflixen, ahol az összes eddigi szezon megnézhető. A Twentieth Century Fox Televisions és a Netflix még nem kommentálta, hogy az új szezon valóban 17 részes lesz e, szóval erre még várnunk kell egyelőre, ahogy arra is, hogy megtudjuk, mikor érkezik pontosan.

A széria középpontjában Michael Bluth (Jason Bateman) és az ő excentrikus családja áll: fia, George Michael (Michael Cera), apja, az idősebb George (Jeffrey Tambor), anyja, Lucille (Jessica Walter), a fivérei, második George Oscar Bluth (Will Arnett) és Buster Bluth (Tony Hale), a húga, Lindsay Funke (Portia de Rossi) és a férje, Tobias (David Cross), valamint a lányuk, Maeby (Alia Shawkat), az idétlen mindennapjaikat pedig nem más narrálja, mint az Oscar-díjas rendező, Ron Howard.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.