Hirdetés

Az Érkezés bevételei az egekben

|

Az Érkezés kiválóan teljesít a mozipénztáraknál.

Hirdetés

Az Érkezés hivatalosan is átlépte a 100 milliós bevételt, ahogy arra már nagyon sokan számítottak is, Denis Villeneuve ezzel a Fogságban és a Sicario után újabb sikeres filmet tett le az asztalra, ami még kritikailag is helyt áll, hiszen korábban már bejelentették, hogy az Oscaron versenyben van a legjobb vizuális trükkökért, de a korai díjátadókon is biztos befutónak számít a legjobb színésznő, rendező és film kategóriákban, illetve sokan ebben látják az idei Oscar egyik legnagyobb esélyesét, mindemellett szerintünk is érdemes megnézni (kritika).

Hirdetés

Amennyibben a díjátadó szezonban akkorát fog tarolni, mint ahogy arra sokan számítanak, a stúdió akár hosszútávra is berendezkedhet a filmmel és tovább számolgathatják a zöldhasúakat, mert egy két szobrocska mindig megdobja a bevételeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.