Hirdetés

Arrow - Diggle végre jelmezt kap!

|

Hirdetés

Végre eljött ez a pillanat is, igaz három évet kellett rá várniuk a rajongóknak, hogy Diggle megkapja a saját jelmezét. Hiába az önbíráskodás veszélyes szakma, soha nem lehet teljesen biztonságban az ember, főleg ha felesége és egy kislány is várja otthon, akkor azért nem árt ha a gonoszok nem ismerik a külsejét. Erre pedig a legalkalmasabb egy jelmez, ami a fontosabb ismertető jeleket takarja az arcon. Hát, erre a sisakra (!?) minden igaz csak az nem, hogy takarna, de Magneto biztos meg fogja irigyelni tőle. Aztán ott van az elengedhetetlen bőrdzseki, mert ebben a csapatban valahogy mindenkinek ez jutott. Remélem lesz értelme, és nem csak úgy hozzávágják, mert ezt a sityakot fel kell valahogy dolgozni. Az Arrow október 7-én tér vissza a 4. évadára egy ismert vendégszereplővel. (A 8. rész megint crossover lesz a Flash-sel, hogy a DCs Legends of Tomorrow is megkapja a megfelelő felvezetést.)

arrow-season-4-diggle-costume-600x338
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.