Hirdetés

Arrow panel - Új ruhák, új gonoszok

|

Hirdetés

Az Arrow előadását a Comic-Conon Stephen Amell nyitotta meg, mint Green Arrow. Ez új ruhát is jelent, amit már láthattunk korábban, illetve a 4. szezon is új nyitó monológot fog kapni, abból is volt benne pár részlet, de alapvetően csak király volt hallgatni. https://www.youtube.com/watch?v=hP3pi_unmf0

San Diego Comic-Con, nem hagytátok cserben ezt a várost!
Sajnos túl sok idejük nem volt, mert más Warneres sorozatoknak (The Flash, Vámpírnaplók, Odaát, Legends of Tomorrow stb.) is időt kellett hagyni, de összefoglalva ezek voltak a fontosabb infók (Figyelem! Spoilerek előfordulhatnak a korábbi évadokból):
  • Stephen Amell megköszönte Maya Maninak az új jelmezt, és az eddigi kitartó munkáját.
  • Oliver már rengeteg mindenen ment keresztül az előző 3 évad során: égett a bosszúvágytól, miközben lázadó önbíráskodó volt, megélt sok szerelmet és veszteséget egyaránt, igazi túlélő, aki a legvégén végre szuperhőssé válhatott.
  • "Mindig is az volt a terv, hogy Oliver Green Arrow legyen, de ehhez idő kellett" - mondta Greg Berlanti (executive producer).
  • Andrew Kreisberg (excutive producer) megerősítette, hogy Oliver boldogan autókázott el Felicityvel a naplementébe, és jelenleg is nagyon jól érzi magát. A 4. évad egy sokkal derűsebb hangulatot fog hozni, ahol a szereplők is kicsit jobban szórakozhatnak. Ehhez még Stephen Amell hozzátette, hogy Oliver sokkal viccesebb és szarkasztikusabb oldalát fogjuk látni, ami megegyezik a képregények Green Arrow stílusával.
  • Geoff Johns (kreatív igazgató DC Entertainment) megerősítette, hogy Damien Darhk lesz az egyik gonosz idén, de nem az egyetlen, sok olyan személy meg fog jelenni, akikre a képregényesek valószínűleg nem számítanak.
  • Marc Guggenheim (executive producer) ezt úgy egészítette ki, hogy jön Anarchy és Mr. Terrific (a sorozatban a karaktere meleg lesz, és Felicity jó barátjává fog válni).
  • Thea Queen mostantól hivatalosan is "Speedy".
  • Amikor Felicity megjelent az A.T.O.M. ruhában, akkor tényleg ő volt beöltözve Brandon Ruth jelmezébe, de hokis védőfelszerelést viselt alatta, és amikor a kamera Oliverre vált, aki csodálattal néz rá, akkor igazából egy 1,80 m magas kaszkadőrre mosolygott.
  • John Barrowman csináltatott magának egy másolatot Rhas al Ghul gyűrűjéről, ezt viselte az előadás alatt. Most, hogy ő az új Rhas al Ghul megtartja a köpenyt, de a 3. rész kedvéért visszavált a csukjára. Valamint azt is elmondta, hogy soha nem szokta nagyon előre elolvasni a forgatókönyveket, mert szeret meglepődni a fordulatokon.
  • Diggle végre kap egy ruhát, ebbe beltartozik egy sisak is.
Premier óktober 7-én a CW csatornán.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.