Hirdetés

Arrow - Szupernáci és izgalmas crossover

|

Hirdetés

Az Arrow-hoz megállíthatatlanul érkeznek a hírek. Csak alig pár napja tudtuk meg, hogy Alexander Calvert lesz Anarky, de a többi gonosz kiléte sem titok már: Neal McDonough fogja Damien Darhkot alakítani és Echo Kellum lesz a szuperhős Mister Terrific. Valamint folynak a tárgyalások, hogy Constantine (Matt Ryan) is vendégszerepelhessen. Most itt a legújabb: Jimmy Akingbola (Holby City, Doctors) lesz Baron Reiter a.k.a. Baron Blitzkrieg, aki egy szupernáci és ő alakította a hírhedten aljas Shadowspire nevű szervezetet. Egyelőre azonban még nem tudni, hogy ebből mennyit fogunk látni, de elég valószínű, hogy a flashbackekben fog összefutni vele Oliver.

home-pic8
Emellett már tudjuk, hogy a Legends of Tomorrowban White Canary (Caity Lotz) is tagja a csapatnak, és az ő előtörténetét is pontosabban megismerhetjük majd a negyedik évad nyolcadik részében. Marc Guggenheim elmagyarázta, hogy is lesz ez:
A White Canary-t az Arrow első pár részében fogjuk bemutatni, pontosabban a 8. részben, a hagyományos crossover epizódunkban. Rengeteg komoly alapozást fogunk véghezvinni a Legends of Tomorrow karakterein és látni fogjuk, hogy mindez hogyan kapcsolódik a Flashhez. Hatalmas rész lesz.
Ez azt jelenti, hogy nem csak Oliver Queennek, hanem Barry Allennek is komoly szerepe lesz a csapat megalakulásában, és ebben a nagy crossover részben kezdődik el minden. A hivatalos sztori így szól: "Amikor a hősök egyedül már nem elegek... a világnak legendákra van szükségük. Egy valaki azonban már látta a jövőt, és szeretné mindenáron megakadályozni. Rip Hunter egy önbiráskodó időutazó, akit azzal a feladattal bíztak meg, hogy állítson össze egy csapatot hősökből és gonoszokból egyaránt, hogy megakadályozzanak egy hatalmas fenyegetést, ami nem csak magát a Földet fenyegeti, hanem az idősíkokat is. Vajon képes lesz ez a renegát csapat megállítani az elképzelhetetlent?"  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.