Hirdetés

Bejelentették az idei Arrowverzum crossover dátumait

|

Nem kell sokat várnunk Batwoman bemutatkozására.

Hirdetés

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén sem marad el a The CW csatornán futó DC szuperhősös sorozatok nagy közös crossover eseménye. Ezúttal azért övezi kiemelkedő várakozás ezeket az epizódokat, mert itt láthatjuk majd először Gotham Cityt és annak denevérjelmezbe bújt igazságosztóját Batwoman személyében, akit a többek között a John Wick második felvonásából ismerős Ruby Rose fog életre kelteni. Végre bejelentették, hogy egész pontosan mikor kerül sor a crossoverre.

Hirdetés

Mielőtt jövőre várhatóan útjára indul az önálló sorozata, Batwoman december második hetében mutatkozik be a nagyérdemű előtt: Az idei esemény a The Flashben veszi kezdetét december 9-én (vasárnap), amely a Zöld Íjásszal folytatódik 10-én (hétfő) és végül tetőzik be a Supergirlben 11-én (kedd). Ezzel végleg megerősítést nyert, hogy az előző két évvel ellentétben A holnap legendái nem fogják a crossover szerves részét képezni, habár a saját epizód hiányától függetlenül elképzelhető, hogy azért ők is beköszönnek majd.

Itt pedig egy hivatalos grafikát vehettek szemügyre, amely egyelőre csak az ikonikus jelzőfénnyel utal Batwoman jelenlétére. Remélhetőleg már az első hivatalos fotóra sem kell sokat várnunk a vadonatúj karakterről, ha hamarosan kezdetét veszi a forgatás.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.