Hirdetés

Artemis Fowl - Kenneth Branagh lesz a rendező

|

Hirdetés

Kenneth Branagh (Thor, Hamupipőke) lesz a rendezője az Artemis Fowl-nak. A filmet Eoin Colfer regénysorozatának első részéből, a Tündérekkel életre-halálra című kötetből adaptálja a Disney.

eoin-colfer-artemis-fowl

A történet főszereplője a tizenkét éves Artemis Fowl, aki fiatal kora ellenére is zseniális bűnözőnek számít. Artemis azt hiszi, hogy jó ötlet túszul ejtenie Pinduri Berkenye századost – egy tündért, aki a TÜNdefi-egység egyik tisztje. Ezek tündérek azonban kicsit sem cukik és varázslatosak, mint ahogyan azt az esti mesékből megszokhattuk: igencsak veszélyes kis teremtmények. Az Artemis Fowls-sorozatot nyolc részesre írta a szerző Eoin Colfer. Ebből magyar nyelven az első négy rész jelent meg: a már említett Tündérekkel életre-halálra című részt a Sarkvidéki incidens, az Artemis Fowl és az örökkód, valamint az Artemis Fowl és Opália végzete követte.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.