Hirdetés

Arthur and Lancelot - A Warner kezében

|

A Deadline arról értesít mindenkit, hogy a Warner Bros. kiadó felvásárolta David Dobkin Arthur and Lancelot című forgatókönyvét és szeretnék vele elkészíttetni hozzá a filmet is.

Hirdetés

A szkriptért több stúdió is harcba indult, nyeregben volt a Warner, a Fox és a Universal is, de végül a Warner Bros. nyerte a licitháborút 2 millió ropogós dollárral. David Dobkin természetesen a forgatókönyv mellé a filmet is elkészítheti a stúdió berkein belül, és az Arthur and Lancelot című könyve lényegében a legendás történet teljesen újragondolása lesz. A Warner már azt is elárulta, hogy mennyit szánnak a projekt elkészítésére: ez nem több és nem kevesebb, mint 90 millió dollár. David Dobkin egyébként eddig olyan filmeket rendezett, mint az Ünneprontók ünnepe vagy a Londoni Csapás, de idén jön tőle a Testcsere is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.