Hirdetés

Kaszát kapott az Ash vs. Evil Dead

|

Az idei lesz az utolsó évad a Starz sorozatából.

Hirdetés

Nem éppen örömteli hír érkezett az Ash vs. Evil Dead sorozat rajongói számára. A Starz csatorna fejesei ugyanis úgy döntöttek, nem rendelik be a következő, szám szerint negyedik évadot, mely így azt jelenti, hogy a Sam Raimi klasszikusaiból kinőtt, Bruce Campbell főszereplésével készült sorozat néhány napon belül véget ér, hiszen a jelenleg is futó 3. évad utolsó része nem csak évad, de egyben sorozatzáró epizód is lesz.

Hirdetés

Akik azonban figyelemmel követték a sorozatot, azokat aligha érte meglepetésként a hír, hiszen maga Campbell is többször tett már rá utalást Twitteren vagy interjúban, hogy közel lehet a befejezés. A színész a bejelentés mellé ezen kívül azt is hozzátette, hogy a sorozat vége valószínűleg egyben a franchise végét is jelenti, tehát Ash Williams karakterével jó eséllyel a jövő heti epizódban találkozunk utoljára.

Az Ash vs. Evil Dead tehát április 29-én köszön el végleg a nézőktől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.