Hirdetés

Ashton Kutcher játsza Steve Jobs-ot az életrajzi filmjében

|

Tudjuk, hogy itt volt április elseje, de a hír 100%-ig igaz. Kíváncsian várjuk hogy Ashton Kutcher mennyire tud majd elszakadni mostani komikus szerepétől és eljátszani az Apple volt vezérét.

Hirdetés

A Joshua Michael Stern (Sohaország) által rendezendő, Aaron Sorkin-tól független filmet már több színésszel is összehozták,  de mostmár végleges a döntés: Ashton Kutcher bújhat Steve Jobs bőrébe, aki manapság a Két pasi és egy kicsi című sitcom-ban brillírozik. A külső hasonlóság tényleg megdöbbentő a fiatal Jobs és Kutcher között, de vajon az évek során nem kopott annyit a színészi tehetsége, hogy eljátszon egy ilyen szerepet? Mindenesetre én bizakodom és reménykedem, hogy a Joshua egy jó filmel fog majd előrukkolni és lesz olyan színvonala, mint a legtöbb minőségi életrajzi filmnek. Az egyszerűen csak Jobs munkacímen futó film forgatása májusban kezdődhet, a forgatókönyvet Matt Whiteley kalapálta készre. Az Aaron Sorkin (A közösségi háló) nevével fémjelzett Steve Jobs projektről továbbra sincs semmilyen információnk, októberben még George Clooney és Noah Wyle között vaciláltak a készítők. A tovább mögött egy szavazást találtok Kutcher vélhető játékáról és egy videót Steve Jobs egyik legmeghatóbb beszédéről.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.