Hirdetés

Assassins Creed - Bíztató jelek a Sony-tól

|

Körülbelül három napja tájékoztattalak titeket arról, hogy a Ubisoft Motion Pictures közel áll hozzá, hogy megegyezzen a Sony-val az Assassins Creed vászonra viteléről. Fejlemények vannak!

Hirdetés

Bár még hivatalos úton nem jelentette be egyik cég sem a közös együttműködést, a legnagyobb valószínűséggel már csak alá kell írniuk a papírokat és a sajtóközlemény sem tűnik távolinak. Ezt az álláspontot támasztja alá az a tény, miszerint a Sony a napokban olyan domain címeket regisztrált be, mint az assassinscreed-movie.com, az assassinscreed-film.com és még vagy egy tucat hasonló társuk. Ezek szerint a Ubisoft és a Sony már házon belül megegyeztek és a Sony valóban halálosan komolyan gondolja az Assassins Creed mozi elkészítését. A továbbra kattintva az összes regisztrált domainnal találkozhattok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.