Hirdetés

Assassins Creed - Első hivatalos kép a filmből

|

Hirdetés

Miután tegnap végre láthattuk az első kosztümös képet Doctor Strange-ről, van még egy jó hírünk számotokra, mert megérkezett az első hivatalos kép az Assassins Creed filmből. Már láthattunk Michael Fassbendert teljes felszerelésben, és pár forgatási képet, plusz néhány kardot is. Most itt van Fassbender, mint Aguilar, mert ugye egyszerre fog két karaktert játszani, a jelenben Callum Lynchként fog megjelenni. Mellette Ariana Labedet láthatjátok:

PH0R82E3NAIs35_1_l
Fassbender elejtett pár szót a film kapcsán:
Soha nem játszottam még a játékkal, csak miután megkerestek a készítők. Főleg azért próbáltam ki, hogy kiderítsem milyen is lehet ennek a karakternek a fizikuma. Nagyon küzdünk azért, hogy valami különlegeset találjunk. Úgy hisszük az egésznek a koncepciója igazán figyelemreméltó és mindent megteszünk azért, hogy a legjobbat hozzuk ki belőle. A rajongók hihetetlenül lelkesek, elvárják, hogy történelmileg hitelesek legyünk. Igyekszünk fejlődni és közben élvezni is azt, amit csinálunk. Nagyon keményen dolgozunk azon, hogy valami rendkívüli legyen a végeredmény.
Az filmben helyet kap még: Marion Cotillard, Michael K. Williams, Carlos Bardem, Denis Menochet, Brendan Gleeson és Jeremy Irons. Premier 2016. december 21-én, az előzetesre még várni kell egy kicsit.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.