Hirdetés

Assassin's Creed - exkluzív színfalak mögötti videó

|

Egy friss videó betekintést enged az Assassin's Creed film kulisszái mögé, sőt még néhány új jelenetet is elcsíphetünk.

Hirdetés

A Warcraft már bizonyította, hogy a videojáték adaptációknak igenis lehet létjogosultságuk, év végén pedig az Assassin's Creed erősíthet meg a hitünkben. A Los Angelesben zajló E3 elsősorban a gamereknek szól, de ha már a Ubisoft egyik legnépszerűbb játékának filmes változata idén érkezik, akkor érthető, hogy a stúdió kapott az alkalmon, hogy itt is promótálja az alkotást.

Hirdetés

"Az árnyékok között mozgunk, hogy a fényt szolgáljuk" -hallatszik a főszereplő, Callum szájából, mikor Fassbender elmagyarázza, hogy két nagy erő ütközik ebben a filmben: az assassinok, akik a szabad akaratért küzdenek, és a templomosok, akik a tudomány útján kívánják tovább fejleszteni az emberiséget.

Az Assassin's Creed december 21-én érkezik a mozikba, Justin Kurzel rendezésében. Főbb szerepekben Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Michael K. Williams és Ariane Labed.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.